Nutramigen PURAMINO JUNIOR

12 kuukauden iästä alkaen

Nutramigen PURAMINO JUNIOR on hypoallergeeninen, aminohappopohjainen erityisvalmiste, joka on tarkoitettu vaikean maitoallergian ja moniallergioiden ruokavaliohoitoon. Se soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi 1-3-vuotiaille ja yli kolmen vuoden ikäisille lääkärin valvonnassa. Sitä voidaan käyttää myös osana monipuolista ruokavaliota.

  • Vaikea lehmänmaitoallergia

Yleistä

Nutramigen PURAMINO JUNIOR on hypoallergeeninen, aminohappopohjainen erityisvalmiste, joka on tarkoitettu vaikean maitoallergian ja moniallergioiden ruokavaliohoitoon. Nutramigen PURAMINO JUNIORIA voidaan käyttää ainoana ravinnonlähteenä 1-3-vuotiailla (yli kolmen vuoden ikäisillä lääkärin valvonnassa) tai osana monipuolista ruokavaliota. 

Nutramigen PURAMINO JUNIOR on erityisiin lääkinnällisiin tarkoituksiin tarkoitettu elintarvike ja sitä tulee käyttää ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa. 
 

Ominaisuudet

Pitkälle pilkotuissa imeväisen erityisvalmisteissa maidon proteiinit on pilkottu hyvin pieniksi ketjuiksi, mutta aminohappopohjainen Nutramigen PURAMINO JUNIOR koostuu ainoastaan yksittäisistä aminohapoista – erillisistä rakennuspalikoista, jotka muodostavat proteiineja. Tämä tarkoittaa, että valmisteessa ei ole lainkaan maitoproteiinia tai sen osasia, johon lapsi voisi reagoida allergisesti.

Nutramigen PURAMINO JUNIOR:

•    Aminohappopohjainen hypoallergeeninen erityisvalmiste
•    Tarkoitettu vaikean maitoallergian ja moniallergioiden ruokavaliohoitoon lapsilla, jotka eivät saa apua pitkälle pilkotusta valmisteesta.
•    Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi 1-3-vuotiailla (yli kolmen vuoden ikäisille lääkärin valvonnassa). Voidaan myös käyttää osana monipuolista ruokavaliota.

Jokainen Nutramigen PURAMINO JUNIOR purkki sisältää 400 g korvikejauhetta
 

Annostus

Lääkäri tai ravitsemusterapeutti määrittää Nutramigen PURAMINO JUNIOR in annostuksen ja se määräytyy lapsen iän, painon, terveydellisen tilan sekä muun ruokavalion perusteella*.

*Jos on ohjeistettu käyttämään mittalusikkaa, 1 tasainen mittalusikallinen (6,8 g) per 30 ml vettä antaa n. 1 kcal/ml:n pitoisuuden.
 

Valmistusohje