Nutramigen PURAMINO

Nutramigen PURAMINO

Nutramigen PURAMINO on aminohappopohjainen, erityisvalmiste joka sopii...

  • Vaikea lehmänmaitoallergia

Yleistä

Nutramigen PURAMINO on ravitsemuksellisesti täysipainoinen imeväisen erityisvalmiste. Sen koostumus sopii imeväisen ravinnoksi syntymästä lähtien. Valmistetta voidaan käyttää ainoana ravintona puolivuotiaaksi asti. Yli puolivuotiailla se voi olla osana monipuolista ruokavaliota. Ei laskimonsisäiseen käyttöön. Käytettävä terveydenhuollon henkilöstön valvonnassa.

Nutramigen PURAMINO

Ominaisuudet

 

 

•        Proteiiniosa 100 % vapaita aminohappoja

•        33 % MCT-rasvaa helpottamaan rasvojen imeytymistä

•        Laktoositon

•        Sopii kosher- ja halal-ruokavalioihin 

 

Säilyvyys

Avaamaton pakkaus säilytetään kuivassa ja lämpötilassa, joka ei nouse normaalin huoneenlämmön yläpuolelle. ”Parasta ennen”-päiväys purkin pohjassa. Avattu pakkaus säilytetään kuivassa ja huoneenlämmössä huolellisesti suljettuna. Avattu purkki tulee käyttää 1 kk kuluessa. Älä pakasta jauhetta äläkä altista sitä voimakkaalle lämmölle.

Pakkaus

400 g purkki, josta saadaan noin 3 litraa valmista juomaa.

 

 

Annostus

 

 

Käytä oheisen taulukon annostusohjeiden mukaista määrää jäähdytettyä keitettyä vettä ja jauhetta, ellet ole saanut hoitohenkilökunnalta muita ohjeita. Tässä ilmoitetut ja pakkauksessa mainitut saantimäärien suositukset ovat ohjeellisia. Lapsi saattaa tarvita ravintoa tässä mainittuja määriä enemmän tai vähemmän. Hoitohenkilökunta antaa ohjeet poikkeavista määristä.

Nutramigen PURAMINO: 

Ikä

Lapsen paino

Aterioita/vrk

Vettä (ml)

+ jauhemittoja

Valmis seos (ml)

0–2 viikkoa

< 3–3,5 kg

6–7

90

3

100

2–4 viikkoa

3,5–4 kg

5–6

120

4

130

1–2 kuukautta

4–5 kg

5

150

5

170

2–4 kuukautta

5–6,5 kg

4–5

180

6

200

4–6 kuukautta

> 6,5 kg

4

210

7

230

6–12 kuukautta

7,5–9,5 kg

2–3*

240

8

260

> 1 vuosi

> 9,5 kg

2–3*

240

8

260

 

†Annostele jauhe pakkauksessa olevalla mitalla. Yksi tasoitettu mitta (4,5 g) 30 millilitraan vettä. Älä tiivistä jauhetta mittaan painamalla, vaan tasoita pinta puhtaalla ja kuivalla veitsellä.
*Jos lapsi ei saa riittävästi muuta ravintoa, Nutramigen PURAMINO -valmisteen määrää on muutettava lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan.
 

 

 

Valmistusohje

Tuotteiden päivitys

Nutramigen tuotteet päivitetään vastaamaan uuden lainsäädännön vaatimuksia. Tämä tarkoittaa, että tiettyihin ravintosisältöihin tehdään pieniä muutoksia. Kaikkien korvikevalmistajien on tarkistettava tuotteensa, jotta ne noudattavat uutta lainsäädäntöä.

Olemme tietoisia siitä, että pienimmätkin muutokset lapsesi korvikkeessa voivat aiheuttaa huolta, mutta lapsesi voi turvallisesti siirtyä uusiin päivitettyihin tuotteisiin. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä lääkäriisi tai ravitsemusterapeuttiin.

Lisätietoja muutoksista löydät täältä.