Nutramigen 3 LGG®

Nutramigen 3 LGG®

Nutramigen 3 LGG® on pitkälle hydrolysoitu, kaseiinipohjainen ja hypoallergeeninen…

  • Lievä tai kohtalainen lehmänmaitoallergia

Yleistä

Nutramigen 3 LGG® on lasten erityisvalmiste, joka on tarkoitettu käytettäväksi yli 1- vuoden ikäisillä lehmänmaitoallergisilla lapsilla tukemaan monipuolistuvaa, maidotonta ruokavaliota. Siinä on Nutramigen 2 LGG® valmistetta korkeampi kalsiumpitoisuus. Valmisteeseen on lisätty vanilja aromi helpottamaan valmisteen hyväksymistä yli 1-vuotiailla lapsilla. Tuote ei sovi laskimonsisäiseen käyttöön. Käytettävä terveydenhuollon henkilöstön valvonnassa.

Nutramigen 3 LGG®

Ominaisuudet

•        Proteiiniosa korkealaatuista, pitkälle pilkottua kaseiiniproteiinia

•        Kalsiumpitoisuus 101 mg / 100 ml

•         Laktoositon

•        Mukana Lactobacillus Rhamnosus (LGG®)

•        Vaniljan makuinen

•        Pakkauskoko 400 g purkki.

LGG®

LGG® maitohappobakteeri on lisätty valmisteeseen, koska sen on osoitettu nopeuttavan siirtymistä normaaliin ruokavalioon verrattuna maitoallergisten lasten ruokavaliohoitoon Nutramigenilla ilman LGG® maitohappobakteeria.

Säilyvyys

Säilytä kuivassa ja viileässä pakkauksen avaamisen jälkeen. Avattu purkki tulee säilyttää hyvin suljettuna ja käyttää 1kk:n kuluessa. Ällä pakasta jauhetta ja vältä korkeita lämpötiloja. Parasta ennen päiväys purkin pohjassa.

Saatavuus

Nutramigen 3 LGG® on saatavilla apteekeista sekä reseptillä että ilman reseptiä. Valmiste on erityiskorvattava (65 %) indikaatioilla Pienten lasten lehmänmaitoallergia (505).

Pakkaus

400 g purkki.

Annostus

 

Käytä oheisen taulukon annostusohjeiden mukaista määrää jäähdytettyä keitettyä vettä ja jauhetta, ellet ole saanut hoitohenkilökunnalta muita ohjeita. Tässä ilmoitetut ja pakkauksessa mainitut saantimäärien suositukset ovat ohjeellisia. Lapsi saattaa tarvita ravintoa tässä mainittuja määriä enemmän tai vähemmän. Hoitohenkilökunta antaa ohjeet poikkeavista määristä.

 

Nutramigen 3 LGG®

Ikä

Aterioita/vrk

Vettä (ml)

+ jauhemittoja

Valmis seos (ml)

>1 vuosi

2

210

7

230

†Annostele jauhe pakkauksessa olevalla mitalla. Yksi tasoitettu mitta (4,5 g) 30 millilitraan vettä. Älä tiivistä jauhetta mittaan painamalla, vaan tasoita pinta puhtaalla ja kuivalla veitsellä.
*Jos lapsi ei saa riittävästi muuta ravintoa, Nutramigen 3 LGG® -valmisteen määrää on muutettava lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan.

 

Valmistusohje