Sata vuotta innovaatioita

Mead Johnson Nutrition on yli sadan vuoden ajan tehnyt työtä varmistaakseen imeväisten ja pienten lasten elämälle hyvän alun luotettavien tuotteiden avulla. Edward Mead Johnson perusti Mead Johnson & Company -yrityksen vuonna 1905 New Jerseyssä Yhdysvalloissa. Yritys on kasvanut runsaan sadan vuoden aikana yhden miehen yrityksestä kansainväliseksi yhtiöksi, jonka valikoimaan kuuluu yli 70 tuotetta yli 50 maassa.

Edward Meadilla oli omakohtaista kokemusta vaikeista ravitsemusongelmista. Hänen pojallaan Tedillä oli pienenä vakavia ravitsemusongelmia. Imeväisille syötettiin tuohon aikaan kotona tehtyä ruokaa ja erilaisia kokeilemalla valmistettuja vauvanruokia, jos äidinmaitoa ei ollut saatavilla. Minkäänlaista äidinmaidonkorviketta ei ollut. Laajan tutkimustyön ja kliinisen testauksen jälkeen Dextri-Maltose-tuote lanseerattiin vuonna 1911. Dextri-Maltose oli uraa uurtava tuote imeväisten ruokinnassa, ja sitä käytettiin yli 60 vuoden ajan.
Mead Johnson on kehittänyt vuosien mittaan vaikuttavan määrän imeväisille tarkoitettuja ruokia ja erityisravintovalmisteita. Nutramigen ja Enfamil ovat tällä hetkellä yhtiön johtavia tuotteita. Nutramigen, joka on ensimmäinen imeväisten lehmänmaitoallergian ruokavaliohoitoon kehitetty ravintovalmiste, lanseerattiin vuonna 1942. Vuonna 1959 markkinoille tuodun Enfamil-tuotteen koostumusta on muutettu merkittävästi useita kertoja ravitsemuksen optimoimiseksi.

Maailman johtava valmistaja

Mead Johnson Nutrition jatkaa yli sata vuotta kestänyttä innovatiivista työtä säilyttääkseen asemansa maailman johtavana, tieteelliseen tutkimustyöhön perustuvien lapsille tarkoitettujen ravitsemusvalmisteiden valmistajana. Nutramigen LGG® on maailman johtava tuotemerkki lehmänmaitoallergian† ruokavaliohoidossa. Tuotteen käyttöä on tutkittu yli 75 kliinisessä tutkimuksessa ja sen käytöstä on kertynyt kokemusta 75 vuoden ajan.

Lue lisää yhtiöstämme sivulta www.meadjohnson.com.

†Mead Johnson Nutritionin tieto perustuu osaksi markkinatutkimukseen, jonka Nielsen-markkinatutkimuslaitos teki imeväisten ja lasten lehmänmaitoallergian ruokavaliohoitoon tarkoitetuista erityisruokavalmisteista 1.1.–31.12.2015 yhteensä 23 maassa. © 2016 Nielsen Company.