15 lettua tai 4–5 pannukakkua

 6 kuukaudesta eteenpäin

 

 

 

 

 

 

 

 

VALMISTUSAINEET

 

180 ml

Nutramigen-liuosta (6 annosmittaa 180 ml:aan vettä)

¼ dl

Kylmää vettä 

1 ¼ 

Vehnäjauhoja

1 rkl

Sokeria

¼ rkl

Maidotonta margariinia

 

VALMISTUSOHJEET

 

  • 1.

    Sekoita Nutramigen-liuos ja vesi astiaan.

  • 2.

    Sekoita jauho nesteen joukkoon ja lisää sokeri. Taikinan tulee olla tasainen.

  • 3.

    Kohota taikinaa kylmässä muutamia minuutteja (noin varttitunti).

  • 4.

    Sulata margariini paistinpannuun ja kaada se astiaan.

  • 5.

    Paista pannukakut keskilämmöllä.

  • 6.

    Voitele halutessasi pannu, jos pannukakut tarttuvat helposti pannuun.

 

MUUNNOS

 

Voit myös kokeilla täyttää valmiin pannukakun esimerkiksi jauhelihalla ja gratinoida sen 5 minuutin ajan lämpötilassa 225 °C.

 

VINKKI

 

Pannukakut voi mainiosti pakastaa.

Voit tarjoilla ne hedelmäsoseen kanssa tai maustaa taikinan esimerkiksi puolikkaan porkkanan raasteella, ¼ raakaa perunaa tai ½ dl keitettyä kylmää riisiä.

 

NAUTI!