15 lettua tai 4–5 pannukakkua
6 kuukaudesta eteenpäin
VALMISTUSAINEET
180 ml |
Nutramigen-liuosta (6 annosmittaa 180 ml:aan vettä) |
¼ dl |
Kylmää vettä |
1 ¼ |
Vehnäjauhoja |
1 rkl |
Sokeria |
¼ rkl |
Maidotonta margariinia |
VALMISTUSOHJEET
- 1.
Sekoita Nutramigen-liuos ja vesi astiaan.
- 2.
Sekoita jauho nesteen joukkoon ja lisää sokeri. Taikinan tulee olla tasainen.
- 3.
Kohota taikinaa kylmässä muutamia minuutteja (noin varttitunti).
- 4.
Sulata margariini paistinpannuun ja kaada se astiaan.
- 5.
Paista pannukakut keskilämmöllä.
- 6.
Voitele halutessasi pannu, jos pannukakut tarttuvat helposti pannuun.
MUUNNOS
Voit myös kokeilla täyttää valmiin pannukakun esimerkiksi jauhelihalla ja gratinoida sen 5 minuutin ajan lämpötilassa 225 °C.
VINKKI
Pannukakut voi mainiosti pakastaa.
Voit tarjoilla ne hedelmäsoseen kanssa tai maustaa taikinan esimerkiksi puolikkaan porkkanan raasteella, ¼ raakaa perunaa tai ½ dl keitettyä kylmää riisiä.
NAUTI!